2023 MET Gala Kombinleri: Şıklar ve Rüküşler

394
2023 MET Gala Kombinleri

2023 MET Gala, 1 Mayıs itibariyle New York City’deki Metropolitan Museum of Art’ta gerçekleştirildi. Bu gecede ünlüler konsepte uygun kombinleri ile göz kamaştırdı. Bu yılın konsepti ise dünyaca ünlü tasarımcı “Karl Lagerfeld’e Saygı” temasıydı.

Lagerfeld’in siyah beyaz üniforması ve Chanel tüvitleri birçok isme ilham oldu. Ancak gecede şıklar kadar rüküşler de konuşuldu. İşte modanın Oscar gecesi MET Gala kombinleri, şıkları ve rüküşleri…

2023 MET Gala Kombinleri

1- Jared Leto

Bu yıl MET Gala’da 2019 yılında hayata gözlerini yuman Karl Lagerfeld’e saygı teması hakimdi. Bu nedenle Lagerfeld’in çok sevdiği krem rengi kedisi Choupette de galaya katılanlar arasında yer alacaktı. Ancak Choupette galaya katılmasa da unutulmadı. Jared Leto galaya kedi kostümü ile katılarak hem Choupette göndermesi yaptı hem de dikkatleri üzerine topladı.

2- Doja Cat

Doja Cat de Lagerfeld’in kedisini unutmayanlar arasındaydı. Galada birçok kedi ilhamı olsa da şüphesiz en çok dikkat çekenler arasında Doja Cat vardı. Ünlü yıldız geceye Oscar de la Renta kapüşonlu elbisesi ve kedi makyajıyla katıldı.

3- Rihanna

Geceye en son katılanlar arasında Rihanna ve ASAP Rocky çifti yer aldı. Çift geceye tamamen örtülü kıyafetleri ile katıldı. Ayrıca ikili, 2023 MET Gala içerisinde en çok dikkat çeken çiftler arasındaydı.

4- Kim Kardashian

Geçtiğimiz yıllarda gala görünümleriyle interneti sarsmayı hedefleyen Kim Kardashian, 2023 MET Gala için böyle bir endişesi olmadığını söyledi. Bu nedenle ünlü yıldız, Chanel’den ilham alan Schiaparelli görünümü ile yalnızca “çekici hissetmek istediğini” söyledi. 

5- Kylie Jenner

Gala görünümleri ile her zaman dikkat çeken ünlü yıldız Kylie Jenner, bu yıl beğenileri üzerine toplayamadı. Oldukça şık olsa da Kylie Jenner ne yazık ki temaya pek uygun değildi. Ayrıca kendisi galaya yalnızca eğlenmek için katıldığını belirtti.

6- Kendall Jenner

Kardashian kardeşlerden Kendall Jenner da gecede sönük kalan isimler arasındaydı. Sonuç olarak ünlü ismin kıyafeti bir kesim tarafından beğenilse de bir kesim tarafından eleştirileri üzerine topladı.

7- Margot Robbie

Karl Lagerfeld adına düzenlenen 2023 MET Gala için Margot Robbie, bir zamanlar Cindy Crawford tarafından giyilen 1993 tarihli bir elbise tercih etti.

8- Nicole Kidman

Nicole Kidman giydiği ikonik tüylü elbisesi ile son derece zarif görünüyordu. Ayrıca elbisesi ile oldukça şık görünen Kidman ile beraber eski arşivler de yeniden ortaya çıktı.

9- Dua Lipa

Konsepte oldukça uyumlu olan Dua Lipa, kostümüyle geceye damga vuran diğer bir isim. Bununla beraber ünlü yıldız şıklığı ve güzelliği ile beğenileri üzerinde topladı.

10- Cara Delevingne

Karl Legerfeld’in birçok defilesinde boy gösteren ünlü model Cara Delevingne de geceye katılanlar arasındaydı. Ayrıca ünlü model konsepte oldukça uygun ve şık görünüyordu.

Ünlülerin sokak stillerini merak ediyor musunuz? Ünlülerin sokak stillerini görmek için buraya tıklayın.

Önceki İçerik3 Ülkeden En Güzel Şaraplar
Sonraki İçerikEn İyi Yeşilçam Filmleri | Efsaneler Unutulmaz!