2023 Trend Saç Modelleri

7863
Trend Saç Modelleri

Yeni bir görünüm isteyenler, cesur kararlara açık olanlar ve değişime saçlarından başlayanlar için işte 2023 trend saç modelleri…

2023 modası saçlarda da kendini göstermeye başladı. Geçtiğimiz yıllarda zahmetsiz ve kolay saç modelleri ön plana çıkmıştı. Ancak 2023’ün farklı ve hareketli enerjisi saç modellerinde de kendini gösteriyor. Bu yıl diğer yılların aksine daha farklı ve dinamik saç modelleri daha ön planda.

2023 Trend Saç Modelleri

1- Pixie Saç Kesimi

Kısa saç sevenler için en cesur modellerden biri olan Pixie, 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da oldukça moda. Özellikle de kalp, üçgen ve oval yüzler için oldukça uygun bir model. Hem düz hem de dalgalı saçlar için uygun olan bu model dinamik yapısıyla da genç bir görünüm sağlıyor.

2- Bixie Saç Kesimi

Pixie ile oldukça benzer özelliklere sahip olan bu model çeneye doğru uzanmasıyla Pixie’den ayrılıyor.

Çene hizasında kesim olarak bilinen Bob ile Pixie modelin birleşiminden oluşan Bixie, 2023 trend saç modelleri arasında yerini aldı bile. Pixie kadar kısa modellerden çekinenler için ise bu model oldukça uygun. Çok yönlü bir model olan bu model hem günlük tarzınız hem de şık kıyafetleriniz için uygun olmakta.

3- Bob Saç Kesimi

Bob saç kesimi aslında yıllardır adından sıkça söz ettiriyor. Saçların çene hizasında kesildiği bu model 2023’te de popülerliğini koruyacak gibi görünüyor. Özellikle de ince saçlar için uygun olan bu model genç ve dinamik bir görünüm katıyor.

4- Perde Perçem Saç Kesimi

Katlı kesimler 2023 yılında ön plana çıkmakta. Perde perçem de katlı kesimin bir parçası olarak saça hareket katan modellerden bir tanesi. Volümlü bir fön ve iyi kesilmiş bir perde perçem ile havalı görünmeniz işten bile değil.

5- Shag Saç Kesimi

2023 trend saç modelleri arasında tabi ki de uzun modeller de mevcut. Bunlardan bir tanesi de aykırı görünümü ile dikkat çeken Shag. Özellikle de dalgalı saçlarda oldukça güzel görünen Shag, bol bol kat ve hareket içeriyor. Salaş bir görünüm isteyenler için ideal olan bu model şekillendirme açısından da oldukça avantajlı.

Daha fazla moda içeriğine mi ihtiyacınız var? Bunun için buraya tıklamanız yeterli!

Önceki İçerikÇift Saat Anlamları
Sonraki İçerikİlişkilerde Bağlanma Stilleri: Bağlanma Stilini Keşfet!